Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس کل دادگستری گلستان گفت: بانکها در پرداخت تسهیلات به تولیدکنندگان به عنوان بنگاه اقتصادی عمل می کنند در حالیکه باید با رویکرد حمایتی و شراکتی کار کنند.

به گزارش خبرگزاری برنا از گرگان؛ حیدر آسیابی در بازدید از واحدهای تولیدی شهرک صنعتی آق قلا اظهار کرد: پیامدهای حقوقی در انتظار مدیران دستگاه هایی است که مصوبات کارگروه رفع موانع تولید را اجرا نمی کنند .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آسیابی افزود: مصوبات کارگروه رفع موانع تولید لازم الاجرا است و در صورتی که دستگاه ها نسبت به اجرای مصوبات تمکین نکنند واحد تولیدی ذینفع یا سازمان صمت می توانند به مرجع قضایی اعلام جرم کنند .

آسیابی به تلاش های دادگستری برای کاستن تنش ها بین کارگر و کارفرما هم اشاره کرد و افزود: : برای کاهش تنش در پرونده های اختلافی کارفرما و کارگر هم تلاش می کنیم تا پیش از صدور رای ، پرونده را به شورای حل اختلاف ارجاع دهیم تا مشکل با توافق طرفین حل و فصل شود و پیامدهای این اختلافات دامنگیر تولید نشود .

وی با بیان این که متاسفانه بخش عمده مشکلات تولید ، داخلی است گفت: برخی ادارات و دستگاههای اجرایی به جای گره گشایی و تسهیل امر سرمایه گذاری و تولید ، سبب کندی روند سرمایه گذاری و تولید می شوند که امیدواریم پنجره واحد و فرش قرمز سرمایه گذاری بالاخره از شعار به عمل تبدیل شود.

این مقام ارشد قضایی استان تاکید کرد: با پای کار آوردن همه ظرفیت های اجرایی و قضایی استان در ستاد اقتصاد مقاومتی دادگستری برای رفع موانع و رونق تولید در استان تلاش می کنیم.

اسیابی با اشاره به این که اصلاح قوانین نظام بانکی یک ضرورت است افزود: بانکهادر پرداخت تسهیلات به تولیدکنندگان به عنوان بنگاه اقتصادی عمل می کنند در حالیکه باید با رویکرد حمایتی و شراکتی کار کنند .

واردات کالا، تفسیر شخصی از قوانین ، تسهیلات با نرخ بالا ٬مشکلات گمرکی و مالیاتی از جمله مشکلاتی بود که تولید کنندگان پیش از سخنان رئیس کل دادگستری گلستان، به آن اشاره کردند و خواستار کمک دستگاه قضایی برای رفع آنها شدند.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: گلستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۴۵۲۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت ۲۲ هزار میلیارد تومان به حساب تولیدکنندگان برق

مدیرعامل شرکت شرکت مدیریت تولید، انتقال و توزیع نیروی برق ایران (توانیر) گفت: ۲۲ هزار میلیارد تومان اسناد خزانه به حساب تولیدکنندگان برق پرداخت شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، «مصطفی رجبی مشهدی» در گردهمایی سراسری نیروگاه‌های کشور با حضور «علی اکبر محرابیان» وزیر نیرو، «همایون حائری» معاون وزیر در امور برق و انرژی و مدیران نیروگاه‌ها، هدف اصلی از اصلاح روابط مالی صنعت برق را توقف تولید بدهی نیروگاه‌ها اعلام و خاطرنشان‌کرد: شرکت توانیر همه توان خود را برای تحقق این هدف به کار خواهد بست.

وی افزود: بر همین اساس در ۲ سال اخیر در ۲ نوبت یک‌بار ۲۰ همت و یک نوبت هم ۳۰ همت از مطالبات بخش تولید از طریق اسناد خزانه تسویه شده و به‌تازگی هم ۲۱ هزار میلیارد تومان دیگر به حساب تولیدکنندگان برق حرارتی و مقیاس کوچک واریز شد که سهم عمده آن متعلق به نیروگاه‌های خصوصی بود که در شرکت مدیریت شبکه برق ایران تسویه شد.

مدیرعامل توانیر با اشاره به ابلاغیه وزیر نیرو که باید ۱۰۰ درصد معاملات برق به صورت رقابتی در بورس انجام شود، گفت: تا پیش از این مدیریت منابع وابسته به حساب متمرکزی در توانیر بود که با توجه به اولویت‌ها به تولیدکنندگان برق و بخش‌های انتقال و توزیع تخصیص می‌یافت.

وی ادامه‌داد: با اصلاح روابط مالی صنعت برق در صدد کوچک‌تر کردن حساب مدیریت منابع و در ادامه آن استقرار نظام حکمرانی شرکت‌های توزیع هستیم تا خود شرکت‌ها در قبال وصول مطالبات خود مسؤولیت داشته و متناسب با آن هزینه کنند که تحقق این امر، موجب بهبود کارایی شرکت‌ها، رونق گرفتن بورس و افزایش رقابت و شفافیت میان بازیگران بورس انرژی می‌شود.

رجبی مشهدی، به صفر رساندن مطالبات نیروگاه هادر یک بازه زمانی سه ساله که در قانون مانع زدایی از توسعه صنعت برق هم تصریح شده را هدف وزارت نیرو دانست که شرکت توانیر با همه قوا آن را دنبال می‌کند.

کد خبر 749965

دیگر خبرها

  • تسهیلات تکلیفی ۲۰۰ همتی بانکها در ۱۴۰۳ ثابت ماند
  • احیای ۱۶ واحد تولیدی و صنعتی در استان اردبیل
  • هیچ واحد تولیدی به‌خاطر آرا قضایی در گرمسار تعطیل نشد
  • بانک‌ها هیچ دلیل و علاقه‌ای برای پرداخت وام به مردم ندارند!
  • پرداخت ۲۲ هزار میلیارد تومان به حساب تولیدکنندگان برق
  • رویکرد مجموعه مدیریتی قم حمایت تولیدکنندگان و تسهیل سرمایه گذاری
  • بهره‌برداری خط دوم کارخانه سیمان رزن در سال آینده
  • تعیین تکلیف ۲۹ بنگاه اقتصادی در نشست کارگروه تسهیل فارس
  • حل نشدن مشکل نرخ تامین مالی برای فعال‌سازی بنگاه‌ها مانع از تحقق جهش تولید است
  • دستگاه‌های دولتی مکلف به پاسخگویی و اجرای مصوبات ستاد اقتصاد مقاومتی هستند