Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش«نماینده»حجت‌الاسلام احد آزادیخواه نماینده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی با اشاره به نامگذاری سال جدید به نام تولید، پشتیبانی‌ها و مانع زدایی‌ها از سوی مقام معظم رهبری گفت:‌کمیسیون کشاورزی مجلس در ماه‌های قبل هم سفرهایی را به منظور انجام وظایف نظارتی خود به استان‌های مختلف داشته که این سفرها ثمراتی را نیز داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: اعضای کمیسیون  کشاورزی در سفرهای خود نمایندگان وزارتخانه‌های جهاد کشاورزی و نیرو را نیز در بازدید از واحدهای تولیدی کشاورزی و همچنین آبزی‌پروری و طیور به همراه داشتند و همین موضوع باعث شد تا مقام اجرایی و مقام نظارتی از سوی مجلس و تولیدکننده در یک جمع مشترک حاضر باشند و مشکلات تولیدکنندگان مورد بحث و بررسی قرار گیرد.

نماینده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: در بسیاری از این بازدیدها موانع که موانع خاصی هم نبود برطرف می‌شد و تولیدکنندگان با شرایط بهتری به کار خود ادامه می‌دادند.

آزادیخواه خاطرنشان کرد: مشکلات عمده تولیدکنندگان در جریان بازدیدهای انجام شده موضوع تسهیلات بانکی بود که یا بانک‌ها موانع زیادی را بر سر راه ارائه تسهیلات ایجاد می‌کردند و یا پس از ارائه تسهیلات به دلیل شرایط تحریمی کشور و مشکلات اقتصادی ناشی از آن تولیدکننده نمی‌توانست به موقع کار بازپرداخت  تسهیلات خود را انجام دهد و همین مسأله باعث بروز مشکلاتی از جمله جریمه دیرکرد شده بود.

وی افزود: بانک‌ها بدون توجه به شرایط خاص اقتصادی کشور این که واحد تولیدی هنوز به تولید نشسته و کار آن راه افتاده یا خیر، توجهی ندارند و بلافاصله اقساط باید به بانک‌ها پرداخت شود.

نماینده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: مشکل دیگر اینجاست که بانک‌ها به جای این که تسهیلاتی را برای تولید به تولیدکنندگان ارائه کنند خود به کار بنگاهداری می‌پردازند و همین مسأله باعث شده تا بخش اندکی از منابع بانک‌ها به عنوان تسهیلات در اختیار تولیدکنندگان قرار گیرد و بانک‌ها خود وارد این عرصه شدند.

آزادیخواه خاطرنشان کرد: در بخش دیگری از کارهای نظارتی مجلس موضوع نهاده‌ها و قیمت آن مورد بحث و بررسی قرار گرفت که نتیجه این بررسی‌ها و گزارش نظارتی کمیسیون در این باره به دولت اعلام شده است.

وی افزود: ما در بخش نهاده‌ها با مشکلاتی همچون عدم عرضه بخشی از نهاده‌ها در سامانه بازارگاه و عرضه آن در خارج از این سامانه، حیف و میل نهاده‌ها و بروز مشکلات این چنینی مواجه هستیم که این مسائل باعث شد تا در آستانه عید نوروز قیمت مرغ این چنین افزایش پیدا کند و ما شاهد صف‌های طولانی برای خرید مرغ باشیم.

نماینده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: ما به طور جد پیگیر این موضوع در سال 1400 خواهیم بود و تمام تلاش خود را به کار می‌گیریم تا خرداد ماه مشکل گرانی قیمت مرغ حل شود.

منبع: نماینده

کلیدواژه: آزادیخواه بانک تسهیلات بانکی تولید کمیسیون کشاورزی آب و منابع طبیعی نماینده ملایر نماینده مردم ملایر مجلس شورای اسلامی نهاده ها بانک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت namayande.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «نماینده» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۳۴۹۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حل نشدن مشکل نرخ تامین مالی برای فعال‌سازی بنگاه‌ها مانع از تحقق جهش تولید است

محمدرضا پورابراهیمی، رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی در برنامه تهران ۲۰ شبکه تهران تامین مالی را یکی از چالش‌های مهم گزارش‌های فصلی فضای کسب و کار عنوان کرد و گفت: تامین مالی از دو بخش (دسترسی به منابع و نرخ تامین مالی) مطرح می‌شود.

وی ادامه داد: طی ۱۲ سال گذشته میانگین نرخ رشد اقتصادی پایین بوده است. البته تقریباً میانگین نرخ رشد اقتصادی در سه سال اخیر بالای ۵ درصد تحقق پیدا می‌کند.

پورابراهیمی با بیان اینکه ما به ۴ هزار همت منابع برای تحقق نرخ رشد ۸ درصدی در کشور برای سال ۱۴۰۳ نیاز داریم، افزود: به تفکیک حدود ۲۲۰ همت در بخش کشاورزی، ۱۶۰۰ همت در بخش صنعت و معدن و ۲۱۸۰ همت در بخش خدمات نیاز است که خدمات شامل همه می‌شود.

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس با اشاره به اینکه منابع مالی باید از طریق نظام بانکی تامین شود، گفت: با توجه به سیاست‌های انقباضی سال گذشته، مشکلاتی به‌دلیل کاهش حجم نقدینگی و آثار ناشی از تورم ایجاد شد. حدود هزار و ۲۸۰ همت برای سال ۱۴۰۳ از تسهیلات بانکی برنامه‌ریزی شده است.

پورابراهیمی بیان داشت: تا حد زیادی، اوراق گام توانسته تامین مالی خوبی برای تولیدکنندگان باشد البته اگر وزارتخانه بتواند نکات، محدودیت‌ها و عوارض آن به جهت اجرا را به درستی پوشش و مدیریت کند، یک ابزار خوبی برای تامین مالی است.

وی عنوان کرد: با توجه به شرایط اقتصادی، کاهش زمان فرایند، مشکل تامین مالی در اقتصاد ایران را برطرف نمی‌کند.

پور ابراهیمی با بیان اینکه اگر بخواهیم جهش تولید مدنظر رهبر معظم انقلاب اسلامی اتفاق بیفتد، بزرگترین چالش اقتصاد ایران در سال ۱۴۰۳ نرخ تامین مالی است، افزود: پیامد سیاست انقباضی افزایش نرخ است. اتفاقاتی که در سیاست پولی، مخصوصاً برای کنترل جریان ارز در بازار امسال ایجاد شد، کاملا سیاست غلطی است.

در تاریخ اقتصاد ایران در دولت قبل نیز افزایش سپرده‌های بانکی را برای اینکه این حجم از سمت بازار به سمت بازار پول که اتفاق نیفتاد، فقط ۵ واحد درصد در دولت قبل سود سپرده بانکی را افزایش دادیم. در واقع یک عدد سنگینی هزینه به نظام بانکی کشور تحمیل کردیم.

افزایش نرخ سود سپرده به ۳۰ درصد کاملا اشتباه است

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس تصریح کرد: افزایش نرخ سود سپرده به ۳۰ درصد کاملا اشتباه است. به دلیل اینکه اثر آن بازار ارز کاملا منتفی است. زمانی که این اوراق تعهدی را با نرخ ۳۰ درصد منتشر می‌کنید، نرخ تامین مالی قطعاً بالای ۳۰ درصد باید صورت گیرد.

وی ادامه داد: در حال حاضر، بر اساس برآورد مجلس در بازار رسمی و غیر رسمی عدد‌های بسیار بالایی است. اگر مشکل نرخ تامین مالی را در حوزه فعال‌سازی بنگاه‌ها حل نکنیم، قطعا جهش تولید برای امسال تحقق پیدا نمی‌کند.

باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی مجلس

دیگر خبرها

  • شارژ۱۹میلیارددلاری صندوق توسعه/تزریق۱۰۰همت به مسکن در۱۴۰۳
  • تسهیلات تکلیفی ۲۰۰ همتی بانکها در ۱۴۰۳ ثابت ماند
  • ارائه تسهیلات کم بهره برای جهش تولیدات شیلاتی در استان بوشهر
  • صداو سیما در کنار تولید کنندگان
  • ۵۳۰۰ واحد روستایی برای مقاوم سازی به بانک های عامل معرفی شدند
  • ۵۳۰۰واحد روستایی برای مقاوم سازی به بانک های عامل معرفی شدند
  • یادگاری زلزله در سی‌سخت، نیمه تمام ماندن ۲۷۰ واحد مسکونی
  • پرداخت تسهیلات جهت مقاوم سازی مسکن روستایی در کهگیلویه و بویراحمد
  • بانک ها با تسهیلات مسکن چه می‌کنند؟
  • حل نشدن مشکل نرخ تامین مالی برای فعال‌سازی بنگاه‌ها مانع از تحقق جهش تولید است