Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده مردم نیشابور در مجلس گفت: جامعه ایران دچار بی‌اخلاقی و فراموشی شده است. عده‌ای در چنین جامعه‌ای که گرفتار تحریم و تورم است، غنی‌ و غنی‌تر شده و عده‌ای فقیر و فقیرتر می‌شوند.

به گزارش ایسنا، هاجر چنارانی در نطق میان دستور امروز (یکشنبه) مجلس، با انتقاد از عملکرد بانکهای کشور، گفت: امام  (ره) بزرگوارمان فرمودند «اگر ربا در کشوری مثل کشور ما در بانکش در تجارتش و در بین مردمش وجود داشته باشد، نمی‌توانیم بگوییم که جمهوری ما جمهوری اسلامی است».

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طی سه سال گذشته مراجع تقلید بیش از ۱۵۰ بار گفتند که بانک‌های ما ربوی است و این نظام باید اصلاح شود.

به گفته عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس، خلق پول از پول، مسدودی وام‌ها، بهره مرکب، دیرکرد، سود و زیان، بنگاه‌داری بانکها همگی اشکال دارد.

وی با طرح این پرسش که چرا برای وصول پول‌های موهوم حتی به مزایده متوسل می‌شوند و می‌گویند قانون است، ابراز تاسف کرد: بانکها با کمبود منابع ناشی از اختلاس‌ها، رانت‌ها، دزدی‌ها و وام‌های میلیاردی آقازاده‌ها که اتفاقا بدون وثیقه انجام شده است، درگیر شده‌اند. آیا باید کارآفرینان اشتباهات آقایان را جبران کنند؟ آیا باید هستی خود را از دست بدهند تا خانواده آقازاده‌ها و فرزندانشان در خارج به عیش و نوش مشغول باشند؟ باید پذیرفت که بانکها از خلاءهای قانونی سوءاستفاده می‌کنند تا ملک، زمین، ساختمان و کارخانه‌های کارآفرینان را مصادره و غصب کنند.

نماینده مردم نیشابور در مجلس اصلاح نظام بانکداری را  اصلاح رونق تولید دانست و افزود: متأسفانه نظام غلط بانکی منازل، محل کسب و کار مردم و کارخانه‌ها و شرکت‌های آنان  را مصادره می‌کند.  جامعه ایران دچار بی‌اخلاقی و فراموشی شده است. عده‌ای در چنین جامعه‌ای که گرفتار  تحریم و تورم است، غنی‌ و غنی‌تر شده و عده‌ای فقیر و فقیرتر می‌شوند. به نظر بنده این جامعه، جامعه نیست. از جامعه‌ای که در آن عده‌ای می‌خورند و کار نمی‌کنند و روز به روز ثروتمندتر می‌شوند و عده‌ای نمی‌خورند و کار می‌کنند ولی هر روز فقیر و فقیرتر می‌شوند، نمی‌توان دفاع کرد. نجات چنین جامعه‌ای سخت است مگر اینکه اشکالات را بپذیریم و به سمت یکسان‌سازی حرکت کنیم.

چنارانی خواستار کاهش وابستگی به نفت و خام‌فروشی نفت شد و افزود: اصلاح ساختار بودجه کاری اساسی است. دو ماه از  فرصت چهار ماهه رهبری به مجلس برای این اصلاح گذشت. اصلاح ساختار بودجه اصلاحی اساسی در رونق تولید است.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با انتقاد به گرانی افسارگسیخته قیمت‌ها و تاثیر روانی این مسئله بر مردم، گفت:  این وضعیت موجب ناامیدی و یاس مردم شده و همه مانده‌اند که  فردا قیمت‌ها چه می‌شود.

وی با انتقاد به عملکرد مسؤولان خودرویی کشور، گفت: این همه گفتیم خودروی ملی. به محض تحریم دیدیم همه خودروها برای یک قطعه کوچک در انبارها دپو شد و ماند. مقام معظم رهبری راهکار ارائه دادند و فرمودند فراخوان بدهید از جوانان و سرآمدان و فضلا و شایستگان آنان دعوت کنید. جوانان آمادگی دارند قطعات را در داخل تولید کنند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: خودرو ربوی بودن بانک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۱۷۶۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایجاد عدالت و شفافیت اقتصادی هدف لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم

مسلم صالحی عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان درباره لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم و کاهش مالیات تولیدکننده که در این لایحه هدف قرار گرفته است، گفت: با توجه به اینکه یکی از سیاست‌های دولت بحث عدالت‌محوری در بحث اخذ مالیات است هر کس که درآمد بیشتری دارد باید به همان نسبت مالیات بیشتری هم پرداخت کند.

وی بیان کرد: در حال حاضر عدالت مالیاتی در کشور ما محقق نشده است و خیلی از افراد با درآمد‌های بالا وجود دارند که از کارمند و کارگر مالیات کمتری پرداخت می‌کنند.

صالحی افزود: این امر باعث نوعی نارضایتی در بین عموم مردم به‌خصوص بخش شفاف اقتصاد شده است. کارمند و کارگر قبل از اینکه حقوق خود را دریافت کنند مالیات آن را می‌پردازند، اما برخی از افرادی که درآمد بالایی دارند مالیاتی پرداخت نمی‌کنند و یا به میزان خیلی کمی این مالیات‌ها را پرداخت می‌کنند.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: دولت به همین دلیل لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم را به مجلس ارسال کرده تا به وضعیت مالیات‌ستانی در کشور سروسامانی بدهد و هم اینکه شفافیت و عدالت مالیاتی که دو حلقه مفقوده سیستم مالیات‌ستانی هستند، محقق شود.

نماینده مردم اقلید در مجلس بیان کرد: اگر با توجه به وضعیت تورمی موجود میزان مالیات با توجه به سطح توانایی افراد اخذ شود قطعا می‌تواند سطح رضایتمندی بیشتری ایجاد کند.

وی ادامه داد: در شیوه مالیات‌های مستقیم که در کشور‌های پیشرفته دنیا در حال اجرا است شرایط مالیاتدهندگان مثل خانوار، تعداد اعضای خانواده، هزینه‌های تحصیلی و ... لحاظ می‌شود.

صالحی ضمن انتقاد از اینکه در سیستم مالیات‌ستانی فعلی این مسائل لحاظ نمی‌شود، گفت: از سوی دیگر باید سطح معافیت مالیاتی را افزایش دهیم که در لایحه معافیت مالیاتی تولید از ۱۵ درصد به ۲۵ درصد کاهش یافته است از سوی دیگر می‌توانیم مودیان جدید مالیاتی و پایه‌های جدید مالیاتی را شناسایی کنیم.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس با تاکید بر اینکه ما به دنبال کاهش درآمد‌های مالیاتی دولت نیستیم بلکه به دنبال این هستیم که به صورت عادلانه مالیات اخذ کنیم، اظهار کرد: هدف از این لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم است. وقتی بر اساس مجموع درآمد افراد از آنها مالیات اخذ شود خود به خود می‌تواند شرایط مردم را در وضعیت تورمی فعلی بهبود ببخشد.

باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی مجلس

دیگر خبرها

  • تسهیلات تکلیفی ۲۰۰ همتی بانکها در ۱۴۰۳ ثابت ماند
  • ایجاد عدالت و شفافیت اقتصادی هدف لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم
  • عکس| وقتی ایست بازرسی بسیج جلوی نماینده مجلس را می‌گیرد
  • اولویت مجلس آتی تعیین تکلیف لایحه عفاف و حجاب باشد
  • یکی از مطالبات مردم در دور اول انتخابات مجلس موضوع تحول بود
  • ۱۸ هزار و ۹۱۵ کارگاه فعال در لرستان وجود دارد
  • تصاویر سوءاستفاده از دختربچه برای تبلیغ آرایشگاه
  • ببینید | تصاویری از سوءاستفاده از دختربچه برای تبلیغ آرایشگاه زنانه
  • فرجام نماینده‌ای که «نخست‌وزیر» شد
  • نگاه قضات در دستگاه قضایی باید سازنده باشد