Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار همدان با بیان اینکه واحدهای تولیدی تملک شده توسط بانک‌ها سریع‌تر به چرخه تولید برگردند، گفت: قابل قبول نیست که بانک درب واحد تولیدی را قفل بزند، کاری که هیچ تاثیری در اشتغال استان ندارد و موجب ریزش اشتغال موجود می‌شود. ۰۷ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۲:۵۶ استانها همدان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از همدان، سید سعید شاهرخی ظهر امروز در کارگروه اشتغال و سرمایه گذاری استان اظهار داشت: همگی باید بدانیم که امروز لازم است تا همه توان خود را برای ایجاد اشتغال به کار گیریم و مهمترین کار اشتغالزایی و صیانت از مشاغلی است که در استان وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تاکید بر اینکه بانکها واحدهای تملک شده را واگذار کنند بیان کرد: به بانکها کمک کنیم تا طرح‌ها بازگشت به کار داشته باشند و بانکها باید در درجه اول به خود سرمایه گذار و در مرحله دوم واحد تملک شده را در مزایده واگذار کنند.

شاهرخی تصریح کرد: برای من قابل قبول نیست که بانک درب واحد تولیدی را قفل بزند، کاری که هیچ تاثیری در اشتغال استان ندارد و موجب ریزش اشتغال موجود می‌شود تقاضای جدی من این است که این واحدها به کار و فعالیت برگردند.

استاندار همدان عنوان کرد: باید برنامه زمان‌بندی گذاشته و واحدها تعیین تکلیف شوند تا در اختیار تولید قرار گیرند. تا پایان برنامه ششم باید نرخ بیکاری در استان را به 7 درصد برسد. باید اداره کار و تعاون استان فعالانه‌تر با سازمان برنامه‌ریزی همکاری داشته باشد تا اعداد و ارقام اشتغال به خوبی و دقیق احصاء شود.

شاهرخی گفت: در سال 96 حدود 3 هزار میلیارد و 171 میلیون تومان سرمایه‌گذاری در بخش‌های مختلف داشتیم و انتظار داریم تا در استان جهش ایجاد شود و مشاغل واقعی را داشته باشیم که مردم آن را لمس کنند.

وی تاکید کرد: این باور باید در همه ما وجود داشته باشد که مهمترین کار ما اشتغال، صیانت از آن و تولید است و اگر این باور وجود داشته باشد به مدت یک سال طرح بلاتکلیف باقی نمی‌ماند. در واقع این گونه کار کردن‌ها را قبول ندارم. گاهی به قدری مراحل یک طرح طولانی می‌شود که از توجیه هم می‌افتد.

استاندار همدان با بیان اینکه بنا نداریم آمار اشتغال به عنوان مثال سالهای 75 و 76 را با هم جمع ببندیم بلکه هر سالی آمار خود را دارد افزود: در جلسه آینده سند اشتغال را با توجه به سند راهبردی تنظیم شود.

روایت حجتی از انقلاب در کشاورزی ایران/ جهش 100میلیون‌تنی تولید کشاورزی در 40سال‌75 پروژه زیربنایی و تولیدی بخش کشاورزی آذربایجان شرقی بهره‌برداری می‌شوداستاندار بوشهر خواستار تسریع در پرداخت تسهیلات بانکی برای رونق تولید شد

وی با بیان اینکه در حوزه تسهیلات اشتغال استان از عملکردها رضایت دارم اظهار داشت: اگر فاز سوم را نیز لحاظ کنیم عملکرد تسهیلات ما به 79 درصد می‌رسد و دغدغه من این است که این ارقام چقدر شغل موثر و پایدار ایجاد می‌کند.

شاهرخی بیان کرد: در اسفندماه بانکها شرایط خاصی را در پرداخت‌ها پیدا می‌کنند و بر این اساس دستگاه‌های اجرایی و بانکها کار پرداخت تسهیلات را تسریع کنند و به روزهای پایانی سال واگذار نکنند. در حوزه‌های نهادهای حمایتی باید وقت بیشتری گذاشته شود و بانکها نیز این نگاه را داشته باشند.

انتهای پیام/ ت

R41405/P/S6,75/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۵۲۸۵۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عزم جدی برای فعال شدن واحدهای تعطیل/لزوم تامین امنیت شغلی کارگران

به گزارش خبرنگار مهر، آئین تجلیل از نخبگان جامعه کار و تولید لرستان، ظهر امروز چهارشنبه در سالن کنفرانس استانداری لرستان و با حضور مسئولان ارشد این استان برگزار شد.

فرهاد ناصری مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی لرستان در این مراسم با اشاره به جایگاه بالای کار و کارگر در آموزه‌های دینی و همچنین انقلاب اسلامی، اظهار داشت: با توجه به بیانات مقام معظم رهبری هر پیشرفتی که کشور داشته باشد دست کارگر در آن پیداست.

ایجاد بازارچه دائمی برای مشاغل خرد خانگی

وی با اشاره به اینکه امروز حساسیت جنگ اقتصادی بسیار روشن است چرا که نوک پیکان توطئه‌های دشمنان حوزه اقتصاد است، تصریح کرد: جامعه کارگری لرستان ۲۰۴ شهید را تقدیم انقلاب کرده است و جامعه کارگری بعد از دفاع مقدس هم همواره پشت نظام و انقلاب بوده‌اند.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی لرستان در بخش دیگری از سخنان خود گفت: باید اقدامات عملی صورت گیرد تا شاهد توسعه در حوزه اقتصاد و تولید باشیم و در این راستا باید استان‌های زاگرس نشین در حوزه اشتغال و کار مورد توجه جدی قرار گیرند.

ناصری با تاکید بر لزوم تعیین معافیت‌های مالیاتی، نرخ دستمزد و مشوق‌های کارگری در لرستان در راستی افرایش رغبت سرمایه‌گذاران برای سرمایه‌گذاری در استان، گفت: در این راستا ایجاد کارگاه‌های زود بازده اقتصادی در استان باید مورد توجه قرار گیرد.

وی یادآور شد: باید بازارچه دائمی برای مشاغل خرد خانگی در مرکز استان و شهرستان‌ها ایجاد شود.

مسائل و مشکلات کارفرمایان استان باید به وزیر کار منتقل شود

ابوطالب شفقت استاندار لرستان نیز در سخنانی با بیان اینکه سهم اشتغال در لرستان پایین است و این در حالیست که این استان، استانی غنی در حوزه‌های مختلف است، اظهار داشت: لرستان در نقطه‌ای استراتژیک قرار دارد اما با وجود توانمندی‌ها، سهم اشتغال کارگری در این استان بسیار پایین است و این نیازمند آسیب شناسی است.

وی با تاکید بر لزوم ایجاد امنیت شغلی برای کارگران و همچنین فضای کار مناسب برای تولید کنندگان، افزود: حوزه تولید استان نیازمند بازار است و باید به این مسئله توجه ویژه شود.

استاندار لرستان با اشاره به عزم جدی برای فعال شدن واحدهای تولیدی تعطیل و نیمه تعطیل لرستان در کارگروه رفع موانع تولید، افزود: تمام تلاش این است که شرکت‌های غیر فعال را فعال کنیم تا زمینه اشتغال کارگران به صورت مجدد فراهم شود.

شفقت با تاکید بر اینکه درخواست من این است که کارفرما با رعایت قوانین و مقررات از سوی دستگاه‌های استان معطل نشود، ادامه داد: مسائل و مشکلات کارفرمایان استان باید به وزیر کار منتقل شود.

وی با تاکید بر اینکه تمام وجود خود را برای خدمت گذاری به مردم لرستان و به خصوص کارگران گذاشته‌ام، ادامه داد: از کارفرمایان عزیز تقاضا می‌کنم که در کنار کار خود، تحقیق و پژوهش را هم در راستای کیفی سازی محصولات تولیدی داشته باشند.

لزوم توجه به مشوق‌های کارگری و کارفرمایی

محمدحسن موسیوند دبیر جامعه کارگری لرستان نیز در این آئین در سخنانی با بیان اینکه کارگران با افراد تحت پوشش آنها بیش از نیمی از جمعیت کشور را شامل می‌شوند و همواره در راستای دفاع از انقلاب نقش بی بدیلی را ایفا کرده‌اند، اظهار داشت: بر اساس بیانات مقام معظم رهبری، کارگران ستون فقرات تولید هستند و علیرغم مشکلات معیشتی در پایبندی به نظام صبورانه پای کار هستند.

وی با تاکید بر لزوم رفع مشکلات کارگری و حفظ اشتغال موجود، بیان داشت: کارگر و کارفرما در کنار هم نقشی مهمی در رشد و توسعه اقتصاد و تولید دارند.

دبیر جامعه کارگری لرستان با اشاره به لزوم توجه به مشوق‌های کارگری و کارفرمایی، گفت: دولت به مسکن، معیشت و امنیت شغلی توجه کند و همچنین در افزایش حقوق سال جاری کارگران و بازنشستگان بازنگری و تجدید نظر صورت گیرد.

موسیوند با بیان اینکه این روزها صنایع لرستان حال و روز خوبی ندارند و نیاز به حمایت جهادی دارند تا از تعطیلی آنها جلوگیری شود، گفت: ارتباط استاندار با تشکل‌های کارگری، برگزاری جلسه ارائه و بیان مشکلات کارگران با استاندار و … مورد توجه قرار گیرد.

کد خبر 6094392

دیگر خبرها

  • احیای واحدهای راکد دشتستان در دستور کار است
  • لزوم پرداخت پاداش افزایش تولید به کارگران در واحدهای تولیدی
  • بررسی مشکلات واحدهای تولیدی در کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید آذربایجان غربی
  • برخی بی تدبیری‌ها باعث استمرار مشکلات کارگران می‌شود
  • سخت و زیان‌آور بودن مشاغل کارگران بررسی شود
  • عزم جدی برای فعال شدن واحدهای تعطیل/لزوم تامین امنیت شغلی کارگران
  • کاهش مقرری بگیران بیمه بیکاری در خراسان شمالی با حمایت از واحدهای تولیدی
  • هشدار جایگزینی گندم تولیدی در واحدهای خوراک دام و طیور
  • بازگشت ۴۹۷ واحد تولیدی استان مرکزی به چرخه تولید
  • بازگشت واحدهای تعطیل‌شده به چرخه تولید، ادعاست یا واقعیت؟ / باوجود دستور رئیسی، مسئولان از اعلام آمار، فراری هستند