Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-03@05:47:34 GMT

بانکها در زلزله زده کرمانشاه چه کار کردند؟

تاریخ انتشار: ۱۵ بهمن ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۹۹۹۹۰۴

بانکها در زلزله زده کرمانشاه چه کار کردند؟

معاون وزیر بهداشت ضمن اشاره به خدمات بانکها در مناطق زلزله زده گفت: بانکها مسوولیت ساخت یک بیمارستان خصوصی را برعهده گرفته اند. ۱۵ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۰:۲۵ اقتصادی بانک و بیمه نظرات

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، محمد هادی ایازی در مراسم امضای قرارداد مشارکت ساخت مرکز بازپروری مبتلایان به اعتیاد با بانک قرض الحسنه مهر ایران اظهار داشت: در چارچوب اجتماعی شدن نظام سلامت، به دنبال استفاده از ظرفیت های مردمی و بنگاه های اقتصادی هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به نشست مدیران عامل بانک ها با وزیر بهداشت گفت: براساس گزارشی که در این جلسه ارایه شد، با وجود پیشرفت های پزشکی، هنوز در زمینه زیرساخت های پزشکی از جمله تخت های بیمارستانی با کمبود روبرو هستیم.

ایازی با تاکید بر اینکه کمبود تخت در حوزه بیماران روانی و سوانح و سوختگی نمود بیشتری دارد، تصریح کرد: در توافق با بانک قرض الحسنه مهر ایران، قرار است یک مرکز بازپروری مبتلایان به اعتیاد در زیرمجموعه دانشگاه علوم پزشکی ایران ساخته شود.

معاون وزیر بهداشت ضمن اشاره به خدمات بانکها در مناطق زلزله زده گفت: بانک مهر ایران ساخت سه مرکز بهداشتی در کرمانشاه را پذیرفته است، همچنین بانک آینده نیز بناست چند خانه بهداشت تاسیس کند. ضمن انکه بانکها مسوولیت ساخت یک بیمارستان خصوصی را برعهده گرفته اند.

وی این حرکت ها را امیدوار کننده دانست و افزود: بنگاه های اجتماعی ورود کرده اند و بخشی از نیازهای دستگاه های خدمات رسان را پوشش می دهند.

معاون وزیر بهداشت گفت: بنگاه های اقتصادی در دنیا به موازات پرداخت مالیات، به دنبال اجرای مسئولیت های اجتماعی خود هستند؛در ایران نیز شرکت های داخلی و بنگاه های اقتصادی این رویکرد را برگزیده اند.

وی با بیان اینکه 27 درصد خون کشور در تهران مصرف می شود با اینکه 17 درصد آن از تهران تامین می شود، گفت: یکی از دلایل عمده این کاستی این بود که مراکز دریافت خون نداشتیم اما با یک مشارکت سه جانبه میان شهرداری، بانک صنعت و معدن و مجمع خیرین پنج مرکز انتقال خون ساخته و مشکل حل شد.

وی ابراز امیدواری کرد که بنگاه های اقتصادی اهتمام بیشتری داشته باشند زیرا مردم نیز همین مطالبه را دارند که بخشی از هزینه های تبلیغاتی بنگاه ها صرف امور خیریه و خدماتی شود.

به گزارش تسنیم، مرتضی اکبری مدیرعامل بانک قرض‌الحسنه مهر ایران نیز در این نشست اظهار داشت: این بانک از سال گذشته سعی کرده در حوزه مسئولیت های اجتماعی ورود جدی تری داشته باشد و 50 درصد هزینه های تبلیغاتی خود را به امور خیریه و عام المنفعه اختصاص داده است.

وی حوزه های محیط زیست، بهداشت و درمان، توانمندسازی آموزشی و گسترش عدالت تحصیلی را از اموری برشمرد که بانک به آن ورود کرده است.
اکبری یادآور شد: در زلزله کرمانشاه این بانک ساخت یک مدرسه 9 کلاسه را تقبل کرده است.

در این آیین قرارداد مشارکت در ساخت مرکز بازپروری مبتلایان به اعتیاد به امضا رسید و بانک قرض الحسنه مهر ایران متعهد شد ظرف 2 سال این مرکز را بسازد و تحویل دانشگاه علوم پزشکی ایران قرار دهد.

انتهای پیام/

 

R1012123/P1012122/S7,79/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۹۹۹۹۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یادگاری زلزله در سی‌سخت، نیمه تمام ماندن ۲۷۰ واحد مسکونی

معاون عمرانی استانداری کهگیلویه و بویراحمد از نیمه‌تمام بودن ۲۷۰ واحد مسکونی خسارت دیده از زلزله سال ۱۳۹۹ در سی‌سخت خبر داد و گفت: پیگیر اختصاص اعتبار یه این واحدها هستیم.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کهگیلویه و بویراحمد، علی‌محمد روستا، امروز_ پنجشنبه، سیزدهم اردیبهشت_ در نشست با مدیران بانک‌های کهگیلویه و بویراحمد، اظهار کرد: میانگین پرداخت تسهیلات بانکی مقاوم‌سازی واحدهای روستایی در سطح کشور ۵۵ درصد بوده اما در استان ۶۲ درصد است که نشان دهنده همکاری خوب و مطلوب شبکه بانکی در این حوزه است.

وی با تاکید بر کوتاه شدن زمان پرداخت تسهیلات مقاوم‌سازی مسکن به متقاضیان افزود: بانک‌های استان زمان طولانی پرداخت تسهیلات مسکن را کمتر کنند.

معاون عمرانی استاندار کهگیلویه و بویراحمد، با بیان اینکه پنج هزار و ۳۰۰و احد روستایی برای مقاوم‌سازی به بانک‌های عامل استان معرفی شد که انتظار می‌رود بانک‌ها پرداخت تسهیلات مقاوم‌سازی مسکن روستایی به این تعداد واحد را تسریع کنند. گفت: نظارت بر اعطای تسهیلات بانکی ضرورت دارد و چنانچه تسهیلات در جای درست خود هزینه شود دغدغه‌ها و نگرانی‌ها از بین می‌رود.

وی تصریح کرد: در جلسات کارگروه امور زیربنایی طرح‌های گردشگری مصوب می‌شوند و اعتبار دریافت می‌کنند، اما این اعتبارات در جای درست خود هزینه نشدند که حوزه مسکن نباید این‌گونه باشد.

روستا خاطرنشان کرد: تسهیلات مسکن روستایی توسط بانک‌ها از جمله بانک مسکن و بنیاد مسکن به خوبی رصد می‌شود و انحرافی در این خصوص وجود ندارد.

وی با اشاره به پرداخت تسهیلات به واحدهای خسارت دیده در زلزله سال ۱۳۹۹ شهر سی سخت، گفت: از مجموعه یک هزار و ۴۰۰ واحدی که در زلزله دچار خسارت شد ۲۷۰ واحد نیمه تمام مانده است که در حال پیگیری اختصاص اعتبار به این واحدها هستیم.

کد خبر 750009

دیگر خبرها

  • بانک‌ها هیچ دلیل و علاقه‌ای برای پرداخت وام به مردم ندارند!
  • یادگاری زلزله در سی‌سخت، نیمه تمام ماندن ۲۷۰ واحد مسکونی
  • زلزله ۴.۷ ریشتری فاریاب کرمان را لرزاند
  • بوی گشایش ارزی از ریاض می‌آید
  • بهره‌برداری خط دوم کارخانه سیمان رزن در سال آینده
  • تأسیس بانک ذخایر دریایی ایران به مناسبت روز ملی خلیج فارس
  • تعیین تکلیف ۲۹ بنگاه اقتصادی در نشست کارگروه تسهیل فارس
  • حل نشدن مشکل نرخ تامین مالی برای فعال‌سازی بنگاه‌ها مانع از تحقق جهش تولید است
  • رئیس جدید اداره امور شعب استان گلستان معرفی شد
  • برات سپامی به تأمین مالی کسب‌و‌کار‌ها کمک می‌کند